Anlık Bildirim

Samsung'dan Darth Vader görünümlü robot elektrikli süpürge

Teknoloji devi Samsung, Star Wars fanları için Darth Vader ve Stormtrooper görünümlü robot elektrikli süpürge çıkardı. Sınırlı sayıda üretilen modellerin detayları haberimizde.
Star Wars fanları artık oturma odalarını Darth Vader'a temizletebilecek. Şirket, POWERbot robot elektrikli süpürgesinin sınırlı sayıda üretilen yeni Star Wars Limited Edition modelini tanıttı. Yeni ürün Samsung ve Star Wars ortaklığı sayesinde ortaya çıkmış durumda. VR7000 robot elektrikli süpürge, Darth Vader ve Stormtrooper olmak üzere iki farklı stilde sunuluyor.
Darth Vader versiyonu, Lord Vader'in tamamen siyah maskesine benzeyen birinci sınıf malzeme kullanılarak oluşturulmuş özel bir kapağa sahip. Stormtrooper modeli ise beyaz ve siyah ikonik Stormtrooper kaskı görünümünde.
Robot elektrikli süpürge'nin Darth Vader modeli, kendi uzaktan kumandası ve Wi-Fi bağlantısıyla geliyor. Her iki model de karakterlere uygun benzersiz ses efektlerine sahip. Darth Vader modeli çalışırken efsanevi karakterin nefes alış verişini taklit ediyor.
POWERbot VR7000 modeliyle Star Wars versiyonları arasında kozmetik değişiklikler dışında farklı birşey yok. Cihazda 10 watt emiş gücü, CycloneForce teknolojisi ve kenarları daha iyi temizleyebilmesini sağlayan Edge Clean Master gibi özellikler var. Visionary Mapping Plus özelliği ile süpürge odanın haritasını çıkararak otonom şekilde çalışabiliyor.
Sınırlı sayıda üretilen robot elektrikli süpürgelerin Darth Vader modeli 799 dolar, Stormtrooper modeli ise 699 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Samsung'un web sitesinde bugün ön siparişe açılan ürünler, 5 Kasım'da piyasaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4035 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, otonom ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim