Anlık Bildirim

Elektronik Kitap Okuyucusu pazarında yeni bir oyuncu: Energy Book 2061

Elektronik Kitap Okuyucusu pazarında yeni bir oyuncu: Energy Book 2061

Kindle ile yüksek satış rakamlarına ulaşan Amazon, elektronik kitap okuyucusu pazarını gündeme taşımayı başardı. Kindle öncesinde de çeşitli çözümler olmasına rağmen, Amazon tarafından hazırlanan cihazın ciddi başarı elde etmesi hatta fiziksel kitaplardan daha çok elektronik kitap satılması pazarın potansiyelini gözler önüne sererken, doğal olarak marka ve model sayısı da hızlı bir şekilde artıyor.

Bazı analistler, tablet bilgisayarların elektronik kitap okuyucusu pazarını yok edeceğini öngörse bile firmaların ilgisi artarak devam ediyor. Energy Systems yaptığı açıklama ile Energy Books 2061 isimli elektronik kitap okuyucusunu önümüzdeki pazara sunacağını açıkladı. 800 x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 6-inç boyutunda E-ink ekrana sahip olan cihaz, 178 x 129 x 10 mm boyutlarında ve 228 gram ağırlığında. Samsung tarafından geliştirilen ARM9 tabanlı işlemciden güç alan ve 64MB bellekle gelen sistem 2GB depolama alanı sunan SD kartı da bünyesinde barındırıyor.

Çoklu dil desteğine sahip özel arayüze sahip olduğu açıklanan cihaz, bilgisayarla bağlantı için USB ara birimini kullanıyor. Lityum pil kullanan ve tek şarjla 6000 sayfa kitap okutturabildiği belirtilen Energy Book 2061, PDF ve EPUB formatındaki elektronik kitaplara destek sunuyor. Avrupa satışına 12 Mart'ta başlanacak Energy Book 2061, 258 Avro seviyesindek fiyatıyla tüketicilerin karşısına çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim