Anlık Bildirim

AeroCool GateWatch

Kocaman bir lcd ekranı ve birsürü düğmesi ile AeroCool GateWatch, fan kontol cihazlarının nerelerden nerelere geldiğinin en güzel örneklerinden biri olsa gerek. Klasik ince, fazla slot işgal etmeyen türevlerine göre boyutları biraz daha fazla olsada panelin ortasındaki devasa lcd ekran bu büyüklüğün sebebini hemen gösteriveriyor. Bu kocaman ekranda aynı anda fan hızını, sıcaklığı, saati, alarm ayarını ve birde kasanızın içindeki ses durumu gösteren equalizer'ı görmek mümkün.

2 adet 5.25" yuvaya takılan GateWatch'un 4 adet sıcaklık sensörünü kullanarak bu sensörlerin bağlı olduğu ekran kartı, işlemci, sabit disk ve kasa fanlarını ister otomatik, ister el ile kontrol edebilir ve o anki sıcaklık değerlerini üstündeki ekranda görebilirsiniz. Ürüne bağlanabilecek fan konusunda sıkıntı yaşamanız zor çünkü her kanal 12v ve 1.7A'lik fanları besleyebiliyor. Zaten ürüne bağlı fanlardan birinde problem çıkarsa sistem alarm veriyor ye lcd'nin rengi kırmızıya dönüyor. Eğer sensörler sizin belirlediğiniz bir sıcaklıkığın(25-90C) üzerinde ölçüm yaparsa sistem yine alarm vererek sizi uyarıyor.

Ürünün kullanımı çok rahat ve pratik. Her fonksiyon için farklı bir tuş olması kullanımı çok kolaylaştırıyor. Fan kontrolü ve diğer alarm, hız ayarlayıcı gibi tuşların dışında birde ses kontrolü yapan ve ürünün lcd ekranının arka ışığını değiştiren tuşlar bulunuyor.

Sonuç olarak estetik, kullaışlı bir fan kontrolcü yapan AeroCool'ün ürünü biraz basit kalıyor. 2 adet 5.25" yuva kaplayan GateWatch'a, 4 fan ve ses kontrolü dışında eklenebilecek usb portları, kulaklık çıkışı gibi birçok özellik mevcut. AeroCool belki ilerde bu eksiklikleri tamamlayan yeni bir ürün çıkarabilir. Ürünün şu anda 2 farklı rengi mevcut. Bunlar gümüş ve siyah. Ürünün fiyatı ise ülkemizde DijitalCenter'da 59$ + Kdv ye satılıyor ...

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim