Anlık Bildirim

AMD logolu Radeon HD 2600 Pro AGP ortaya çıktı

AMD'nin ATi'yi satın almasının üzerinden yaklaşık 1 yıllık süre geçmiş olmasına rağmen firmanın ürettiği ekran kartları üzerinde AMD logosu pek karşımıza çıkmamıştı. Fakar Sapphire tarafından hazırlanan Radeon HD 2600 Pro AGP örneği ile birlikte bundan sonra ekran kartları üzerinde de AMD logosu görebileceğimizin somut bir örneği oldu.
Sapphire'in hazırladığı Radeon HD 2600 Pro AGP üzerinde ATi'nin RV630 Pro gpu'su ile birlikte PCIe-AGP dönüşümünü sağlayan Rialto yongası da yer alıyor. Qimonda tarafından hazırlanan 2.0ns'lik GDDR2 bellekler ile donatılan ekran kartı 256mb bellek ile gelecek. Kartın güzel yanlarından bir diğeri ise doğal olarak HDMI desteğine de sahip olması gösterilebilir.
Eylül ayı içerisined pazara sunulması beklenen Radeon HD 2600 Pro AGP'nin özellikle GDDR3 bellek ile gelecek modelleri muhtemelen DirectX 10 destekli en güçlü AGP ekran kartları olacaklar. Tabi son glen bilgielr ışığında dün yaptığımız haberimizi okuyanlar Nvidia'nın da özellikle Ekim ayı içerisinde GeForce 8600GT temelli AGP kart hazırlama ihtimali olduğunu da hatırlayacaklardır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim