Anlık Bildirim

CoreAVC yazılımı yeni versiyonuyla CUDA desteği sunmaya başladı

CoreAVC yazılımı yeni versiyonuyla CUDA desteği sunmaya başladı

Yeni nesil grafik işlemci mimarilerinin sunduğu yüksek hesaplama gücünü ve gelişmiş paralel işlem yeteneğini oyunların dışında farklı uygulamalarda da değerlendirmek isteyen üreticiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CUDA mimarisiyle GPU'ların yüksek işlem gücünü farklı uygulama alanlarında da değerlendirebilmek için ciddi bir ar-ge bütçesiyle dayola çıkan ve bugün gelinen noktada özellikle çoklu ortam uygulamalarının bir kısmında CUDA desteği sağlamayı başaran Nvidia, destek veren yazılımlar portföyüne dünyanın en hızlı yazılımsal H.264 video çözücüsü olduğu iddia edilen CoreAVC uygulamasını da dahil etti.

Uygulamanın geçtiğimiz günlerde yayımlanan 1.9.0 sürüm numaralı yeni versiyonuyla birlikte Nvidia'nın CUDA teknolojisine de destek sunulmaya başlandı. Gelen destekle birlikte GeForce 8 serisi ve üstü ekran kartı kullananların CoreAVC yazılımıyla yüksek tanımlı videoları, merkezi işlem birimine kıyasla çok daha hızlı ve etkin bir şekilde çözümleyeceği bildiriliyor.

CUDA teknolojisiyle GPU tabanlı video hızlandırma desteği kazanan ve H.264 videoları çok daha hızlı bir şekilde çözümleyebildiği belirtilen yazılım ayrıca yeni versiyonunda CUDA desteğinin çözümleme esnasında kullanılıp kullanılmadığını gösteren sistem ikonuna da sahip. Standart ve Profesyonel olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan CoreAVC yazılımı hakkında detaylı bilgiye ve deneme sürümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim