Anlık Bildirim

Creative AUDIGY 2 ZS ve Platinium Pro

Creative yeni seri Audigy 2 ZS ve Audigy 2 ZS Platinium Pro ses kartlarını tanıttı. Creative Audigy 2 ZS daha çok "oyunculara" hitap ediyor, bunun yanında 7.1 Kanal Surround desteği ve yeni DVD özelliklerini sunuyor. Platinium serisinde ise ek olarak harici I/O Modülü bulunuyor ve bu sayede de cok kanalli olarak Aiso 2.0'da 24bit / 96khz 'de düsük gecikmeli kayıt imkanı sağlıyor.

Sound Blaster Audigy 2 ZS-Serisi kartları THX-zertifikasina sahip, bu özellik DVD-Filmlerdeki Advanced Resolution DVD-Audio , Dolby Digital EX ve DTS ES sesleri decode edebildiğini gösteriyor.

EAX destegi de yeni bir isim altında temsil ediliyor: EAX 4 Advanced HD.Eskiye oranla ses kalitesi artırılmış bu versiyonda.Yeni Blaster, Audigy 2 ZS 108 dB Sinyal/Gürültü kazancını , 24-Bit/192 kHz D/A ve 24-Bit/96 kHz A/D dönüsümlerinde koruyor.

Ayrica yeni olarak, 5.1 ve 7.1 kanallı sesleri düzenleyen CMSS 3D (Creative Multi-Speaker-Surround) versiyonu bulunuyor. Creative ayni zamanda yeni Audigy 2 ZS de Firewire baglantı noktasını da tekrar karta dahil etmiş (Camcorder ve Digital Fotocular memnun olur heralde). Creative Audigy 2 ZS nin taban fiyatını 115$ belirlemiş. Platinium için ise fiyat 300$. Her iki kartın yanında "Lara Croft Tomb Raider : Angel of Darkness " oyunu hediye:)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim