Anlık Bildirim

Gainward Radeon HD 4650 temelli yeni ekran kartlarını duyurdu

Gainward Radeon HD 4650 temelli yeni ekran kartlarını duyurdu

Bir süre önce AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlamaya da başlayan Gainward, Radeon HD 4650 temelli yeni ekran kartlarını duyurdu. Bellek kapasitesiyle ayrılan iki yeni model hazırlayan firmanın ekran kartları 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV730 Pro gpu'sunu kullanıyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 320x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartlarıyla Gainward, 100$ altı ekran kartı pazarında etkili olmayı hedefliyor.

Kullanılan soğutucuları itibariyle AMD-ATi'nin referans tasarımından ayrılan ekran kartlarının grafik işlemcisi 600MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapıyor. Tek slot tasarıma sahip olan ve yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen Gainward'ın yeni modelleri, DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği de sunuyor. DVI, VGA ve HDMI konnektörlerine sahip olan kartların kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

512MB GDDR2 ve 1GB GDDR2 bellekli iki farklı model olarak kullanıma sunulacak Gainward'ın kartları için şu an herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim