Anlık Bildirim

Masa üstüne şık ve güçlü hoparlörler: SoundSticks II ve JBL Creature II

Ses sistemlerinde ünlü Harman/Kardon firması sonunda Harman Multimedia ile masa üstü Pc'lere uygun ürünler çıkardı. Üstelik şık ve güçlü 2.1 sistemler. Aslında piyasada çoğunlukla 5.1 hatta 7.1 hoparlör sistemleri tercih edilse de bir iş yerinde yada dar alanda 2.1 sistemler mecburi hala tercih edilmekte ve edilecekde.

Daha önceleri sadece iMac'ler için üretilen şık hoparlörler artık Pc'ler için hatta standart 3,5 mm'lik walkman adaptörünü kullanabileceğini her aygıtı desteklemekte. SoundSticks II'nin ses ayarı bile dokunmatik + ve - tuşları ile yapılmakta. Ayrıca geceleri daha net görülen mavi aydınlatma ona farklı bir hava katmakta.

Sound Sticks II'nin sağ ve sol hoparlörlerinin her biri 10 Watt RMS gücünde ve bu güç 4x1" inch'lik yuvalardan verilmekte. Subwoofer ise 20 watt gücünde ve 6" inch yarıçaplı alandan dağıtılıyor. Sistem toplamda 40 watt buda arka odalara bile müzik dinletmeye yetecek güçte özellikle böyle kaliteli hoparlörlerin ses seviyesi yüksek olsa bile netliklerinden bir şey kaybetmekdikleri düşünülürse.

Masa üstüne şık ve güçlü hoparlörler: SoundSticks II ve JBL Creature II

Fiyat olarak ise kalitelerinin karşılığını istiyorlar SoundSticks II ve JBL Creature II sırasıyla 200$ ve 100$ olarak belirtilmiş ama ABD piyasasında 152$ ve 65$'a kadar bulunabiliyor. Ülkemizde Harman/Kardon ürünleri satılmasına rağmen multimedya ürünlerinin satılıp satılmayacağı meçhul. Aşağıdaki incelemeye bakmanızda fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim