Anlık Bildirim

Mobil dünyasının yenileri

Sharp önümüzdeki ay piyasaya sunacağı Linux tabanlı, 416 mhz Intel XScale Zaurus işlemcili PDA'sını duyurdu. SL-C3000 dünyanın ilk mini-sabit disk ile gelen PDA sı. 4 Gb lık microdrive, 64 Mb SDram, 16 Mb flash bellek ve 3.7 inç gibi oldukça beniş bir vga LCD ekran sunan SL-C3000 Wi-Fi (kablosuz iletişim) ağlarına bağlanabiliyor ve küçük sayılabilecek boyutlarına rağmen üstünde klavye barındırıyor.

Mobil dünyasının yenileri

Casio W21CA CDMA1X adlı cep telefonunu duyurdu. Bir cep telefonu için oldukça büyük sayılabilecek 2.6 inç (240x400 piksel) QVGQ ekranı, özellikle 2 megapiksellik kamerasının çektiği resimleri gösterirken çok kullanışlı oluyor. Geniş ekran ayrıca web tabanlı sayfaları gezerken sayfaları ekran boyutuna göre tekrar biçimlendirip sunarak önemini daha da arttırıyor.



Mobil dünyasının yenileri

SoniqCast ilk versiyonu çok tutan Aireo adlı portatif mp3 çalıcısının yeni versiyonu Aireo 2 yi duyurdu. Wi-Fi (kablosuz ağ) uyumlu olan Aireo 2, 1.5 gb hafızaya sahip olan eski sürümüne karşılık, 20 Gb hafızayı onunla aynı boyutlarda sunuyor. Bence 20 Gb hafızasının yanında gerek olmadığı halde SD kart desteği olan Aireo 2 yi hafızanızı yedeklemek için yada portatif sabit disk gibi kullanabiliyorsunuz.

FM bant dağıtıcı özelliği sayesinde arabanızda yada herhangi bir FM radyo ile dinleyebileceğiniz radyo yayını yapabilme imkanı sunan Aireo 2 nin ne zaman piyasaya çıkacağı yada fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi yok.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim