Anlık Bildirim

Thermaltake Giant II Ekran Kartı Soğutucusu İncelemesi

Ekran kartlarında biraz daha fazla overclock için neler yaptığımızı forumlarımızda dolaşan herkes az çok olsun bilir. Thermaltake ise size çok daha iyisini sunuyor. Özellik voltaj modifikasyonu sonrası ekstra soğutmaya ihtiyaç duyan arkadaşlar için biçilmiş bir kaftan.

Başlangıç olarak söylemeliyim ki testi yapanlar normal soğutma ile 325 Mhz'de tıkanan Ge-Force 4 Ti 4200'lerini bu soğutucu ile 346 Mhz'de çalıştırmayı başarabilmişler ki bu normalde elde edilebilen bir değer değil. Anlayacağınız çok çok tutulacak bir ekran kartı soğutucu serisi geliyor. Testi yapanların yaşadıkları en büyük sorun ellerindeki FX serisi Inno3D 5200'lerine bir türlü monte edememeleri.

Fiyatı şimdilik belli değil fan hızına bakılırsa birazda sesli gibi ama tahminen ilerki modellerde fan boyutu 45 mm'den 60 mm'ye büyür ve dönüş hızıda azalarak daha sessiz ve aynı derecede etkin bir soğutma yapılabilir. Yinede tekrarlıyorum bu basit (ama takması biraz karışık) ürünle çok yeni bir soğutma pazarına giriş yapılmış oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim