Anlık Bildirim

VoSKY Call Center ile ev telefonunuzu bir kaç dakikada Skype VoIP telefonuna çevirin

Kullanıcıların VoIP'den yararlanmalarına yönelik ürünler, sıkça haberini yaptığımız donanım bileşenleri arasında yer alıyorlar. Her yeni ürün, VoIP kullanımını normal şebekeye bağlı telefonların kullanım kolaylığına biraz daha yaklaştırmakta. Normal telefonun ve VoIP telefonun bir arada bulunduğu karmaşık çözümler artık yerlerini daha sade menülere ve tuş takımlarına sahip cihazlara bırakıyorlar.

Kullanıcıların hali hazırda bulunan ev telefonları ile Skype üzerinden VoIP görüşmelerini yapmalarını sağlayan VoSKY Call Center, kurulumu ve kullanımı oldukça kolay bir ürün. Telefon hattına bağlanan cihaz, USB üzerinden bilgisayara bağlanarak Skype yönetimini sağlıyor. Üzerindeki paralel çıkıştan da normal ev telefonuna bağlanarak Skype ve normal ev telefonu arasındaki geçişi sağlıyor. Skype üzerinden gelen aramaları kullanıcının ev telefonuna aktarabilen ürün, aynı zamanda ev telefonunu kullanarak Skype üzerinden arama yapılmasını da desteklemekte.

VoSKY Call Center kullanıcılara ev dışındayken bile Skype üzerinden konuşma olanağı sunmakta. Bir Skype üyesini veya Skype üzerinden yerleşik bir telefonu aramak istiyorsanız, dışarıdan cep telefonu veya normal telefon ile evinizi arayarak VoSKY üzerinden Skype'ye bağlanabilir ve istediğiniz numarayı Skype üzerinden arayabilirsiniz. Böylece yurtdışı aramalarınızda büyük oranda tasarruf etmeniz mümkün.

VoSKY Call Center ile ev telefonunuzu bir kaç dakikada Skype VoIP telefonuna çevirin

Yurtdışında 70$ fiyatla satılmakta olan VoSKY Call Center, evinizdeki her hangi bir kablosuz veya normal ev telefonunu bir kaç dakika içinde Skype destekli VoIP telefonuna dönüştürüyor. VoSKY Call Center kullanıcıya beraberinde gelen yazılımlarla birlikte, telesekreter, arama bekletme, Skype arayan numaralar ve Skype'de istediğiniz kişi online olduğunda telefon ile uyarı gibi özellikler sunmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim