Anlık Bildirim

Dünyanın ilk 1100W fansız, tamamen sessiz PSU'su tanıtıldı

Cooler Master, X Silent Edge güç kaynağı serisini tanıttı. Gelişmiş ısı borusu teknolojisine sahip yeni PSU serisi, fansız, sessiz tasarımla üst düzey performans sunmayı amaçlıyor.
Cooler Master X Silent Edge fansız güç kaynağı 1100w Tam Boyutta Gör
Cooler Master X Silent Edge serisi, resmî olarak tanıtıldı. Yeni PSU serisi, tam sessizliği sağlamak için fansız tasarımı benimsiyor. Cooler Master, pasif soğutma tasarımının performansı etkilemediğini iddia ediyor.

Cooler Master, X Silent Edge serisinin optimum termal performansı sağlayan, donanımların da ömrünü uzatan gelişmiş ısı borusu teknolojisini kullandığını söylüyor.

Yeni güç kaynağı ünitesinde yüksek kalitede parçalar kullanılmış. Cooler Master’a göre, PSU, daha iyi güvenilirlik ve performans sunan Infineon IC çipleriyle üretilmiş. Kararlılığı artırmak için de yük ve sıcaklığa ilişkin gerçek zaman bilgi veren dijital izleme özelliği mevcut. Cooler Master, bu izleme aracını MasterCTRL Software olarak adlandırıyor. Bu yazılım, kullanıcıların PSU ayarlarını doğrudan masaüstünden yapmalarına olanak tanıyor. Verimlilik açısından, Cooler Master X Silent Edge serisinde aktif köprü doğrultucu bulunuyor. Üreticiye göre bu, verimliliğin ve performansın artmasına yardımcı oluyor.

Cooler Master X Silent Edge serisi, 1100w ve 850w seçeneğiyle geliyor. Cooler Master’a göre PC oyuncuları, içerik üreticiler ve teknoloji tutkunları için en iyi güç kaynaklarından biri. Güç kaynaklarının fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi paylaşılmadı.

Cooler Master X Silent Edge PSU özellikleri

  • Fansız tasarım
  • Gelişmiş ısı borusu teknolojisi
  • Dijital takip
  • Yüksek kalitede bileşenler
  • MasterCTRL yazılımı ile kontrol
  • Enerji verimliliği

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
8741 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cooler master, Cooler Master X Silent Edge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim