Anlık Bildirim

Dünyanın ilk 760 inç özelleştirilebilir LED ekranı tanıtıldı

ViewSonic, devasa boyutta hepsi bir arada LED ekranlarını tanıttı. Yeni LCD serisi, boyut, en boy oranı ve genel yapılandırma açısından rakiplerinden ayrılıyor.
viewsonic 760 inç özelleştirilebilir led ekran Tam Boyutta Gör
Dünyanın önde gelen görsel çözüm sağlayıcılarından ViewSonic, özelleştirilebilir mega boyutta LED ekranlarını tanıttı. Geleneksel LED ekranların boyut değişkenliğini hepsi bir arada entegrasyonun rahatlığıyla harmanlayan bu ekranlar, kolay kurulum, çalıştırma, bakım ve yönetim işlevselliği sağlarken özelleştirilebilir yapılandırmada esnek. Yeni LCD serisi, çeşitli ticari, kamusal alanlarda kusursuz kurulumu hedefliyor.

ViewSonic LCD serisi ekranlar neler sunuyor?

viewsonic lcd ekran mega boyut Tam Boyutta Gör
ViewSonic’in yeni LCD serisi, kullanıcıların çeşitli en boy oranlarında ve boyutlarda ekranlar oluşturmasına olanak tanıyor. Örneğin; kullanıcılar, 21:9 en boy oranına sahip 414 inç bir ekran veya 16:9 en boy oranlı 378 inç ekran kurabiliyor. Tek bir ekran 760 inçe kadar ulaşabiliyor ve birden fazla ekranın birleştirilmesiyle daha da büyük boyutlara ulaşılabiliyor.

Ekranlar, modüler tasarıma sahip olmalarıyla taşıma rahatlığı sunuyor. Ekranları darbe, toz ve neme karşı daha dayanıklı hale getiren Glue-on-Board (GOB) teknolojisini kullanıyor. Ekran, şık görünüm sağlayan ince tasarıma (31mm) ve 6mm çerçeveye sahip. 10 metre mesafeye kadar yerleştirilebilen, çıkarılabilir kontrol kutusuyla geliyor; uzaktan kumanda desteği de mevcut. LCD serisi, BT yöneticilerinin uzaktan izleme ve sorun giderme özelliklerine olanak tanıyan merkezi LAN kontrolüyle donatılmış.

Viewsonic, yeni LCD serisi ekranların AVM’lerde, oto galerilerinde, dikkat çekici giriş noktalarında veya hibrit toplantılarda kullanılmasını öngörüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim