Anlık Bildirim

Asus, DirectCU II serisi GeForce GTX 670 modellerini duyurdu

GeForce GTX 680 modelinden farklı olarak GeForce GTX 670 için üreticilere tasarım konusunda herhangi bir sınırlama getirmeyen Nvidia'nın yeni modelini lanse etmesiyle birlikte özel tasarımlı kartlar da arka arkaya boy göstermeye başladı. Önde gelen donanım üreticilerinden Asus, özelleştirilmiş baskılı devre kartı üzerinde 90mm çapında iki adet PWM kontrollü fana, bakır ısı borularına ve alüminyum yapraklara sahip DirectCU II soğutucusunu kullandığı GeForce GTX 670 modelini tanıttı. 
Asus tarafından yapılan açıklamaya göre, Nvidia'nın referans tasarımına göre %20 daha iyi soğutma performansı sağlayan yeni modelin düz ve Top olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. Düz model Nvidia'nın standart saat hızların sadık kalırken, Top modelinde grafik işlem biriminin standart çalışma frekansı 1110MHz'e, Boost hızı ise 1137MHz'e yükseltilmiş. Daha yüksek stabilite için Digi+ VRM tasarımı ile donatılan ekrna kartı, 256-bit bellek veri yolu desteği, 2GB GDDR5 bellek kapasitesi ve 1536 paralel işlem birimiyle geliyor. 
DirectCU II soğutucusu ile kaslı bir görünüme sahip olan yeni modelin düz versiyonu 399$, saat hızları yüksek Top versiyonu ise 419$ seviyesinden pazara sunuluyor. 
Asus, DirectCU II serisi GeForce GTX 670 modellerini duyurdu
v Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8156 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geforce, asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim