Anlık Bildirim

Asus, Radeon HD 7970 Matrix serisi ekran kartlarını duyurdu

Asus ürün gamına Matrix serisi iki yeni Radeon HD 7970 ekran kartı modeli ekledi. Her ikisi de GHz Edition revizyonunu temel alan ve PowerTune teknolojisi ile gelen ekran kartları, özelleştirilmiş tasarımları, yüksek komponent kalitesi ve arttırılmış saat hızları ile meraklı gözleri üzerlerine çekmeyi başaran iddialı bir görünüm sunuyorlar.
AMD'nin 28nm TahitiXT2 grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 ve PCI Expres s 3.0 destekli ekran kartlarından düz olan model 1050MHz GPU ve 1100MHz GPU Boost, Platinum uzantılı olan daha güçlü model ise 1050MH düz ve 1100MHz GPU Boost frekansında görev yaparken, her iki ekran kartının da 6600MHz bellek hızında çalıştığını not düşelim.
Asus'un her iki yeni ekran kartı da 20 fazlı güç tasarımına sahip. DIGI+ VRM voltaj regülasyon tasarımı ile güçlendirilen ekran kartında arıca Super Alaşım kapasitör ve boğumlar ile birlikte yüksek kaliteli MOSFET'lere yer veriliyor. 100mm çapında iki adet fana ve bakır ısı borularına sahip soğutucusu ile yüksek frekanslarında daha serin bir çalışma ortamı sunan ekran kartına gpu ve bellek frekansları ile birlikte voltaj değerleri ve fan hızının kontrolüne olanak tanııyan dört odaklı GPU Tweak ince ayar yazılımı da eşlik ediyor.
Kullanılan grafik biriminin karakteristik özellikleri itibariyle 384-bit bellek veri yolu desteğine, 2048 adet paralel işlem birimine ve 3GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan Matrix Radeon HD 7970 serisi ekran kartları, Crossfire kurulumuna da olanak tanıyorlar. İki adet 8pcie konnektörü ile gelen ekran kartlarında görüntü aktarımı için iki adeet DVI ile birlikte HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer veriliyor. Kutu içeriğine Sıvı Azot kullanımına yönelik olarak bir adet VRM ısı dağıtıcısı da ilave edilen ekran kartlarının Asus tarafından 490 dolar seviyesinden başlayan satış fiyatları ile kullanıma sunulması bekleniyor. 
Asus, Radeon HD 7970 Matrix serisi ekran kartlarını duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim