Anlık Bildirim

Asus, sıvı soğutmalı GeForce GTX 980 Ti STRIX Gaming Ice ekran kartını duyurdu

Asus'un agresif tasarıma sahip ve büyük bir sıvı bloğu barındıran yeni ekran kartı GeForce GTX 980 Ti STRIX Gaming Ice, üst seviye bir fiyattan satışa çıkıyor.

Nvidia'nın güçlü GeForce GTX 980 Ti ekran kartı üzerindeki özelleştirmelerine devam eden Asus, Bitspower imzalı büyük bir sıvı bloğuna yer verdiği GeForce GTX 980 Ti STRIX Gaming Ice adındaki yeni ekran kartını duyurdu.

Standart GM200 grafik birimini temel alan yeni ekran kartında 2816 CUDA çekirdeği yer alırken, 176 desen haritalama birimi, 96 ROP birimi bulunuyor. Frekans hızları açısından iki mod belirilenmiş. Hız aşırtma modunda 1216MHz saat frekansı yer alıyor ve 1317MHz seviyesine çıkabiliyor. Oyun moduna geçtiğinizde ise, 1190MHz olan baz frekans, 1291MHz seviyesine yükseliyor.


Karttaki 6 GB GDDR5 VRAM bellek, 7200 MHz saat hızı ile referans modelden biraz daha farklılaşıyor ve böylece bant genişliği 345.6 GBps seviyesine çıkıyor. Bellek modülleri Samsung'dan ve 6 adet 8 Gbps bellek katmanı kullanılıyor. Agresif bir tasarıma sahip olan kart, geleneksel baykuş gözlerini devre kartına baskılamış. LED aydınlatma ile hem kartın iç kısmı hem de baykuş gözleri farklı renklere bürünüyor.

2 adet 8-pinli PCIe girişinden güç alan kart, oyun modunda daha az enerji harcarken, hız aşırtma modu 14 fazlı PWM tasarımına biraz fazla yükleniyor. Bu anlarda soğutma ise Bitspower imzalı sıvı bloğuna ekleyeceğiniz sistemden sağlanıyor. Çift slotlu olan kartın alt plakası, GPU Fortifier sayesinde grafik birimi üzerine baskıyı azaltıyor. Ekran kartının fiyatı 899$ olarak belirlenmiş.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim