Anlık Bildirim

Colorful özel tasarımlı GeForce GTX 650 iGame AresX modelini kullanıma sunuyor


Çin merkezli ekran kartı üreticisi Colorful, Nvidia'nın düşük maliyetli yeni ekran kartı GeForce GTX 650 için hazırladığı özel tasarımlı iGame AresX modelini tanıttı. Hız aşırtma odaklı geliştirilmiş detayları ile dikkat çeken ekran kartı, kaslı görünümüyle daha üst segmentte bir modelmiş izlenimi yaratmayı başarıyor. Nvidia'nın 28nm GK107 grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 destekli ekran kartı, 128-bit bellek veri yolu desteğine, 384 adet paralel işlem birimine, 16 adet ROP ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip.
Üzerinde her biri 8mm kalınlığında iki adet bakır ısı borusu ve 90mm çapında fan bulunan soğutucusu ile etkili bir soğutma performansı sunduğu ifade edilen ekran kartı, kutu içerisinden Nvidia'nın belirlediği standart saat hızları olan 1058MHz GPU ve 5000MHz bellek frekanslarıyla çıkarken, kartın arkasındaki anahtar kullanılarak çalışma hızları GPU için 1158MHz'e, bellekler içinse 5200MHz'e otomatik olarak yükseltilebiliyor.
Hız aşırtmacılar için One Key OC tek tuşla hız aşırtma özelliği ve profesyonel kullanıcılar için donanımsal voltaj okuma noktaları gibi özelliklerle gelen kartın satış fiyatı 149$ olarak belirtiliyor.  
 
Colorful özel tasarımlı GeForce GTX 650 iGame AresX  modelini kullanıma sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim