Anlık Bildirim

GeForce GTX ekran kartları Fortnite hediye paketi ile geliyor

Nvidia GeForce GTX 1070 Ti, 1070 ya da 1060 ekran kartları satın alan oyunseverler, GeForce Fortnite bundle kampanyası kapsamında muhteşem hediyelere kavuşuyor!

Ekran kartlarında Monster Hunter: World ve Battlefield V oyun hediyeleri devam eden Nvidia ara vermeden yeni bir kampanyaya daha başladı. Bu kez Fortnite oyununa özel hediye paketi veriliyor.

Özel paket

Nvidia ile Epic Games arasında yapılan iş birliği kapsamında Fortnite’ın 7. sezonunda oyunculara özel ve nadir Fortnite ekipmanları içeren GeForce Fortnite paketi hediye edilecek. Kampanya GeForce GTX 1070 Ti, 1070 ya da 1060 ekran kartları için geçerli.

Kampanya kapsamında yukarıdaki ekran kartı veya ekran kartını barındıran dizüstü bilgisayar satın alanlar 2000 V-Bucks’ın yanı sıra “Response Unit” sırt ekipmanı, nadir “Reflex” kıyafet, benzersiz “Pivot” planör ve “Angular Axe” silahı içeren Counterattack Set’in sahibi olacak.

Stoklarla sınırlı GeForce Fortnite Bundle kampanyası, 29 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek. Ayrıca 7 Ocak 2019 tarihine kadar bu kartları satın alanlar Monster Hunter: World oyununa da sahip olacaklar. Yine 7 Ocak 2019 tarihine kadar yeni GeForce RTX serisi ile birlikte Battlefield V oyunu hediye ediliyor.

Kampanya linki  


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim