Anlık Bildirim

Gigabyte'ın referans ve özel tasarımlı Radeon HD 7970 modelleri göründü

AMD tarafından 22 Aralık'ta basın lansmanı yapılan Radeon HD 7970, 9 Ocak'ta satışa sunulacak, o tarihten önce ise herhangi bir üretici model duyurusu ise yapamayacak zira AMD tarafından getirilen yasağın delinmesi halinde, ilgili üreticinin GPU temin etmesi zora girecek. Ancak yaklaşan lansman öncesinde yeni kartlara ilişkin görüntüler de sızmaya başladı.
Gigabyte'ın referans ve özel tasarımlı Radeon HD 7970 modelleri göründü
Gigabyte'ın standart görünüme sahip olan referans tasarımlı ve özelleştirilmiş tasarım özelliklerine sahip fabrika çıkışı hız aşırtmalı ekran kartlarına ait detaylar belirdi.  GV-R797OC-3GD  kod adını taşıyan kart, fabrika çıkışı yüksek saat hızlarıyla geliyor ve Ultra Durable VGA+ sınıfı bakır yoğunluğu arttırılmış baskılı devre kartını kullanıyor. Üç fanlı WindForce soğutucusunun eşlik ettiği kartta ayrıca düşük RDS'li MOSFET'lere, özenle seçilmiş yüksek performanslı GDDR5 bellek yongalarına ve ferrit boğumlara ve yer veriliyor.
Mavi renkli baskılı devre kartı kullanan özel tasarımlı Radeon HD 7970 modelinde görüntü aktarımı içins standart konnektörlere yer veriliyor. Saat hızları açıklanmayan ancak yazımızın başında da belirttiğimiz gibi hız aşırtmalı olarak gelmesi beklenen kartın 9 Ocak'ta lanse edilmesi bekleniyor. Gigabyte'ın diğer kartı ise, AMD'nin referans tasarımı ile kıyaslandığında üzerinde yer alan çıkartma ile ayrılıyor diyebiliriz. Tasarımı kadar teknik özellikleriyle de düz modele sadık kalması beklenen kartın da benzer şekilde 9 Ocak'ta satışa sunulması bekleniyor. 
Gigabyte'ın referans ve özel tasarımlı Radeon HD 7970 modelleri göründü
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13387 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte, radeon ve özel tasarım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim