Anlık Bildirim

MSI, GeForce GTX 760 Hawk ekran kartını duyurdu

MSI oyuncular için hazırladığı yeni ekran kartı modeli GeForce GTX 760 Hawk'ı duyurdu. Özelleştirilmiş tasarım detaylarına sahip olan ekran kartı, daha önce GeForce GTX 780 Lightning modelinde gördüğümüz sarı renkli  Twin Frozr IV soğutucusu ile geliyor.
Nvidia'nın 28nm GK104 grafik biriminden güç alan ekran kartına, 1152 adet paralel işlem birimi, 256-bit bellek veri yolu desteği ve 2GB GDDR5 bellek eşlik ediyor. Grafik işlem birimi standart olarak 1111MHz'de, GPU Boost özelliği devreye girdiğinde ise 1176MHz'de görev yapan ekran kartında, bellekler ise standart frekans olan 6GHz'de çalışıyor.
Yüksek soğutma performansı için bakır ısı borularına sahip, çift fanlı Twin Frozr IV soğutucusuna ek olarak hem ön hem de arka kısmı ısı dağıtıcı plaka ile kaplanan ekran kartı, iki adet 8pin güç konnektörü ile geliyor. Profesyonel kullanıcılar için LN2 yani Sıvı Azot anahtarı ve donanımsal voltaj noktaları gibi detaylar ile geliştişrilen ekran kartı, uyumlu anajartlar üzerinde SLI teknolojisiyle çift GPU'lu kurulumlara da olanak tanıyor.
MSI GeForce GTX 760 Hawk, Avrupa'da 299 Avro'dan satışa sunuldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim