Anlık Bildirim
 
GPU devi Nvidia geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu Turing GPU’lu RTX serisi kartlarına talebi arttırmak için kartlardan alana Battlefield 5 hediye ediyor. Görünüşe göre geçtimiz günlerde borsa değerlerinde meydana gelen şiddetli düşüşün ardından firma daha rekabetçi bir hale gelmek için elinden geleni yapıyor.

Turing GPU’su denilince şüphesiz akla gelen ilk terimlerden birisi Ray Tracing. Oyundaki grafiksel geliştirmele sunan bu özellik henüz AMD tarafından tam olarak desteklenmiş değil ancak Radeon Rays 2.0 adıyla gelecek bir desteğin ayak sesleri gelmeye başladı bile. Buna karşın Ray Tracing bir süreliğine oyuncu kartlarında yer almayacak

Ray Tracing avantajı 

Haliyle pazarda Ray Tracing desteğine sahip tek kartlara sahip firma Nvidia oluyor ki onun da önündeki en büyük engellerden birisi henüz oyun piyasasının bu teknolojiye ayak uyduramamış olması. Tabi Electronic Arts cephesinden gelen Battlefield 5 bir istisna. Görünüşe göre yeşil ekip kartlarının sunduğu bu avantajı etkili bir şekilde kullanmak istiyor.

 
Ray Tracing'in performansa etkisi: Değer mi? 

Son olarak Battlefield 5 hediyesi ile kart satışlarında bir hızlanma olacaktır ancak hediyeyi alan kullanıcının bu teknolojinin tadını çıkarmak için ödeyeceği bedel ne olacak sorusu hepimizin aklına gelmiştir. O halde aşağıdaki videoya ve test sonuçlarına göz atmanızı tavsiye ederiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13482 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, turing ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim