Anlık Bildirim

Özel Haber: Nvidia GeForce GTX 880'in lansman tarihi belli oldu

Özel Haber: Nvidia GeForce GTX 880'in lansman tarihi belli oldu
Nvidia yüksek performans segmenti için hazırladığı GeForce GTX 880 ekran kartını Eylül ayında  lanse edecek. Buraya kadar her şey normal zira bu bilgi bir süredir internet ortamında dolaşıyordu ancak tam tarih bilinmiyordu. Nvidia'ya yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre GTX 880, 10-12 Eylül tarihlerinde Amerika'da lanse edilecek. Farklı ülkelerden davet edilen lansman etkinliğinde Maxwell mimarisinin yeni üyeleri tüm detaylarıyla tanıtılacak.
Nvidia'dan alıştığımız üzere bu lansmanda kart gösterilecek ancak ürünün piyasaya çıkması ve detaylı incelemelerinin yayınlanması muhemelen Eylül sonunu bulacak gibi görünüyor.  GM204-400 kodlu 28nm Maxwell grafik yongasından gücünü alacak kart, mevcut bilgilere göre 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 4GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olacak ancak üreticiler özel tasarımlı modeller çerçevesinde muhtemelen 8GB bellekli versiyonlar da sunacak.
Maxwell mimarisinin watt başına düşen performans verimliliğini üst segmente getirecek olan ekran kartı, buradan elde edilen kazanımlar sayesinde performans olarak GeForce GTX 780'in önünde olacak ancak baskılı devre kartının yapısı GeForce GTX 770'in ki kadar karmaşık olacak. TDP değeri ve saat hızları hakkında henüz net bir bilginin olmadığı ekran kartı, Maxwell mimarisinin bitcoin madenciliğindeki gelişimini de Nvidia adına segmete taşıyacak.
Elimizde çok sayıda yeni bilgi bulunuyor, teyit edebildiklerimizi yayınlamaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1313 kez okundu.
39 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
maxwell, erdi özüağ ve
2 etiket daha geforce nvidia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim