Anlık Bildirim

Sapphire, Radeon HD 6850 Black Diamond modelini kullanıma sunuyor

AMD tabanlı ekran kartı üretiminde sektörün lider isimlerinden biri olan Sapphire, Radeon HD 6850 Black Diamond modelini kullanıma sunuyor. AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Barts Pro grafik yongasından güç alan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı, sahip olduğu çift fanlı özel soğutucu tasarımı ile agresif bir görünüm sergiliyor.
256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine, 960 paralel işlem birimine ve 48 doku ünitesine sahip olan kartın GPU ve bellek hızları için henüz açıklanmış herhangi bir detay bulunmazken, kullandığı soğutucu göz önüne alındığında fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelmesi de beklenebilir. Çoklu GPU kurulumları için Crossfire desteği sunan ve UVD 3 motoru ile yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen ekran kartında görüntü aktarımı için iki adet DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer verildiğini görüyoruz.
Yakında piyasaya çıkması beklenen Sapphire Radeon HD 6850 Black Diamond'un tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ise şu an için bilinmiyor. 
Sapphire, Radeon HD 6850 Black Diamond modelini kullanıma sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19826 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim