Anlık Bildirim

Sparkle, Calibre serisi ekran kartlarıyla 3D gözlük hediye ediyor

Yüksek performans segmenti için hazırladığı Calibre serisi ekran kartlarıyla adından sık sık söz ettiren Sparkle, bazı ekran kartları için yeni bir kampanyaya başladığını duyurdu.
Nvidia'nın GeForce GTX 550 Ti ve GeForce GTX 560 çözümlerini temel alan Calibre X550 ve X560 serisi ekran kartlartıyla birlikte Sparkle, kullanıcılara 60$ değerindeki AP 3D gözlük hediye ettiğini duyurdu. Üç boyutlu televizyonlarla kullanılabilen gözlük ile Sparkle, kullanıcılara sağladığı katma değeri ve grafik deneyimini arttırmak istiyor.
Sparkle'ın çift fanlı yeni nesil soğutucu tasarımını temel alan ekran kartlarından Calibre X560 serisi  336x paralel işlem birimi, 256-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesi ile gelirken, Calibre X550 Ti serisine ise 192x paralel işlem birimi, 192-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB GDDR5 bellek eşlik ediyor.
Calibre X550 ve X560 serisi ekran kartlarının özel soğutucu tasarımları sayesinde, Nvidia'nın referans modellerine karşı daha yüksek hız başarımı sunduğunu da not düşelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim