Anlık Bildirim

VTX3D de Radeon HD 6790 modelini duyurdu

PowerColor'ı da bünyesinde barındıran TUL firmasının daha düşük maliyetli kartlar üzerine yoğunlaşan ikinci markası VTX3D, Radeon HD 6790 tabanlı yeni modelini duyurdu. Tasarım olarak PowerColor'ın video incelemesini yayınladığımız özel tasarımlı Radeon HD 670 çözümüyle büyük benzerlik gösteren yeni modele Barts LE GPU'su güç veriyor.

256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine, 800x paralel işlem birimine ve 40x doku ünitesine sahip olan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı standart saat hızlarında görev yapıyor. Grafik işlem birimi 840MHz'de, bellekleri ise 4200MHz'de çalışan ekran kartı, çoklu GPU kurulumları için Crossfire X desteği de sunuyor.

Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine sahip olan VTX3D Radeon HD 6790, Eyefinity teknolojisiyle aynı anda üç monitörü kullandırabiliyor. UVD 3 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma yapabilen yeni modele aynı zamanda 3D için HD 3D ve Eyespeed teknolojilerini de destekliyor.

VTX3D Radeon HD 6790'ın yurt dışında referans kart için belirlenen 149 dolarlık son kullanıcı satış fiyatına yakın bir seviyeden sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim