Anlık Bildirim

Epic Games bu hafta iki oyun hediye ediyor! İşte haftanın ücretsizleri

Epic Games’in bu hafta vereceği ücretsiz oyunlar belli oldu. EARTHLOCK ve hayatta-kalma şehir kurma oyunu Surviving the Aftermath, 23 Kasım'a kadar ücretsiz olacak.
Epic Games bu hafta iki oyun hediye ediyor! 426TL değerinde Tam Boyutta Gör
Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla oyuncuların yüzünü güldüren Epic Games, uzun bir süredir en sevilen oyun platformlarından biri olmaya devam ediyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta erişime açılan oyunlar arasında, Golden Light yer alıyordu. Son olarak Epic Games'te bu haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Epic Games Store, 23 Kasım'a kadar 426 TL değerinde iki oyun hediye edecek.

Epic Games'te haftanın ücretsizi: EARTHLOCK, Surviving the Aftermath

Epic Games Store tarafından bu hafta sunulacak ücretsiz oyunlar, EARTHLOCK ve Surviving the Aftermath olacak. Bunlar arasından 90'ların 3D RPG'lerden ilham alan EARTHLOCK, macera temalı sıra tabanlı bir bağımsız yapım. Hayatta kalma ve şehir kurma temalı Surviving the Aftermath ise, kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. Her iki oyunun toplam değeri 426TL.

Her iki yapım, Epic Games üzerinden 16-23 Kasım tarihleri arasında erişilebilir olacak. Dolayısıyla oyuncuların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz. Ancak az önce de belirttiğimiz gibi oyunları bu tarihler arasında kütüphaninize eklemeniz gerekiyor. Niketim daha sonra yerini diğer ücretsiz oyunlara bırakacak.

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'te ücretsiz

EARTHLOCK

Surviving the Aftermath

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34253 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic ücretsiz oyun, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim