Anlık Bildirim

Yeni 2021 Fiat Pulse'ın iç mekanından ilk resmi görüntüler geldi

Fiat'ın önümüzdeki aylarda Brezilya'da satışa sunacağı yeni kompakt SUV modeli Pulse'ın tasarımı yavaş yavaş açığa çıkıyor. 2021 Fiat Pulse bu kez iç mekan görüntüleriyle karşımızda.

fiat pulse iç mekan Tam Boyutta Gör

Fiat, bundan iki ay önce Latin Amerika'da satışa sunacağı yeni SUV modelini duyurmuş ve yapılan oylama sonucu aracın ismi Fiat Pulse olarak belirlenmişti. Duyuruda dış tasarımını gördüğümüz yeni Fiat Pulse'ın iç mekanı da bugün ortaya çıktı.

Fiat Pulse neler sunacak?

Yeni Fiat Pulse'ın konsol yerleşimi yine bu pazarda satılan Argo ve Cronos'a benzese de birtakım farklılıklar mevcut. Sürücünün hemen önünde, multimedya tuşlarının yanı sıra kırmızı 'sport' tuşunun da yer aldığı üç kollu direksiyon mevcut. Ayrıca 7 inçlik tamamen dijital gösterge ekranı ve 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı da dikkat çeken detaylar arasında.

SUV'daki multimedya sisteminde son nesil Uconnect yazılımı kullanılmış. Sistemin kontrol edildiği ekranın altındaysa dijital otomatik klima kontrollerinin de yer aldığı düğmeler ve USB girişleri mevcut. Bunun yanı sıra, yapılan açıklamaya göre Pulse'ta uzaktan çalıştırma gibi özellikler de bulunacak. Ayrıca müşteriler yeni döşeme ve renk seçeneklerini de tercih edebilecek.

Önümüzdeki aylarda Brezilya'da satışa sunulması beklenen 2021 Fiat Pulse'ta iki motor seçeneği bulunacak. Bunlardani ilki 110 beygir güç ve 139 Nm tork üreten 1.3 litre atmosferik, diğeriyse 120 beygir güç ve 196 Nm tork üreten 1.0 litre üç silindirli ünite olacak. Atmosferikte 5 ileri manuel veya CVT kombinasyonuna yer verilecekken turbo ünite 6 ileri otomatik şanzımanla satına alınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36465 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, SUV ve
2 etiket daha pulse crossover
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim