Anlık Bildirim

Ford Ranger'ın hibrit versiyonuyla ilgili yeni bir ipucu paylaşıldı

Yeni platformuyla içten yanmalı motorun yanı sıra elektrik desteğiyle de uyumlu olduğu açıklanan Ford Ranger, 19 Eylül'de tanıtılacak yeni hibrit versiyonuyla bu özelliğini pratiğe dökecek.
Ford Ranger'ın hibrit versiyonuyla ilgili yeni ipucu paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Ford, sevilen pickup modeli Ranger'ın ilk elektrik destekli versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, henüz net bir açıklama olmasa da "şarj edilebilir hibrit" olacağı düşünülen modelle ilgili kısa bir ipucu videosu paylaştı. Buna göre, elektrik destekli Ranger, 19 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Ford Ranger'ın mevcut jenerasyonu, 2021 yılında benzinli ve dizel motorlarla tanıtılmıştı ancak Ford, pickup'ın temel aldığı platformun elektrifikasyon desteğine de sahip olduğunu açıklamıştı. İpucu videosu bu konuda pek açık olmasa da "Her iki dünyanın da en iyisini elde edebilecekseniz neden uzlaşasınız ki?" sorusuyla şarj edilebilir hibrit versiyonun kastedildiğini düşünüyoruz.

Geçmiş yıllarda çıkan haberlere göre, Ford Ranger'ın şarj edilebilir hibrit versiyonunda elektrik motoru ve batarya ile kombine edilecek içten yanmalı motor 2.3 litre dört silindirli EcoBoost olacak. Toplam güç ve saf elektrikli sürüş menzili henüz bilinmese de Ranger'ın bu versiyonunun dört tekerlekten çekişli olma ihtimali yüksek görünüyor. Bu kombinasyonu ilerleyen süreçte Ranger'ı temel alan Amarok'ta da görebiliriz.

Hibrit Ranger'ın Avrupa ve Avustralya'nın yanı sıra Kuzey Amerika pazarında da satılabileceği belirtiliyor. Söz konusu modelin 19 Eylül'de tanıtılacağını düşünürsek, detayları öğrenmek için önümüzde sadece birkaç gün var. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim