Anlık Bildirim

Ford Türkiye, Ford pickup tarafından kurtarılan Tesla Cybertruck ile dalga geçti

Tesla’nın yeni elektrikli pickup modeli Cybertruck’ın karlı bir arazide mahsur kaldığı ve Ford pickup ile kurtarıldığı videosu ortaya çıkmıştı. Bu olay Ford Türkiye tarafından dalga konusu yapıldı.
Ford Türkiye, Tesla Cybertruck ile dalga geçti Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya mecralarında paylaşılan bir videoda, Tesla'nın elektrikli pickup modeli Cybertruck’ın arazide mahsur kaldığı görülüyor. Videoda Cybertruck’ın karla kaplı bir arazide patinaj çekerken bir Ford F-350 pickup tarafından yavaşla araziden ana yola doğru çekilip kurtarıldığı görülüyor. Bu video Ford Türkiye tarafından “ince bir sataşma” yapılarak paylaşıldı.

Ford Türkiye, Tesla Cybertruck’a gönderme

Ford Türkiye, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda “Sahiplerine hayırlı olsun ama siz yine de ne olur ne olmaz gerçek bir pikabı olan arkadaş edinmeyi de ihmal etmeyin.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan şunu bilmek de önemli: Bu Cybertruck bir prototip örneğiydi ve muhtemelen kış/arazi testlerinden geçiyordu. Aktarılanlara göre Cybertruck’ın sürücüsü bir Tesla mühendisiydi ve araçta yazılım kaynaklı olarak çekiş kontrolünde bir sorun yaşanmış.

Ford Türkiye, Tesla Cybertruck ile dalga geçti

Ek olarak Cybertruck’ın zorlu arazilerde çekişi artırmaya yardımcı olabilecek bir mekanizma olan kilitli diferansiyellere sahip olmadığını da belirtelim. Bu arada, aracın kasasında neden çam olduğu da bilinmiyor.

Tesla, bu ayın başında Cybertruck’ı resmen tanıttı ve ilk teslimatlara da başladı. Üç farklı versiyonu olan kamyonetin arkadan itişli başlangıç modeli 402 km menzile sahip. Dört tekerden çekişli çift motorlu versiyonu 547 km menzil, üç motorlu versionu ise 515 km menzil sunuyor. Cybertruck’ın fiyatı ise 60.990 dolardan başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
78141 kez okundu.
16 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim