Anlık Bildirim

Galaxy Xcover 7 ortaya çıktı: İşte özellikleri

Samsung'un dayanıklılık odaklı yeni telefonu Galaxy Xcover 7 ufukta göründü. Galaxy Xcover 7, Galaxy A55'in daha dayanıklı bir sürümü olabilir. İşte detaylar...
Galaxy Xcover 7 ortaya çıktı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Samsung, dayanıklılık odaklı yeni bir XCover modeli üzerinde çalışıyor olabilir. Bildiğiniz gibi koreli dev, 2022 yılında Galaxy XCover 6 ve 6 Pro'yu duyurdu. Son paylaşılan raporlar ise, Galaxy XCover 7'nin yolda olduğunu gösteriyor. Peki yeni cihaz neler sunacak? İşte bildiklerimiz

Galaxy Xcover 7 ufukta göründü

Aktarıldığı kadarıyla Samsung Galaxy Xcover 7 ''SM-G556B'' model numarası ile çeşitli platformlarda görünmeye başladı. Bu noktada Galaxy Xcover 6 Pro'nın SM-G7xx, XCover 5'in ise SM-G5xx model numarasına sahip olduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla mevcut sızıntılar, cihazın yolda olduğunu doğrulamış durumda.

Öte yandan buradaki şaşırtıcı nokta, benzer bir numara şemasının Galaxy A55 (SM-A556B) modelinde de kullanılması. Dolayısıyla bu gelişme, Galaxy Xcover 7'nin Galaxy A55'in daha sağlam bir sürümü olacağına dair iddiaları güçlendirdi. Ancak Galaxy Xcover 7'nin mevcut Galaxy Xcover 6 Pro gibi bir Pro modeli olup olmayacağı hala belirsizliğini koruyor. 

Şu an itibariyle Xcover 7'nin varlığı Samsung tarafından doğrulanmadı ve özellikleri hakkında resmi bir bilgi yok. Ancak mevcut raporlara göre 2024 yılının ilk yarısında piyasaya çıkabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim