Anlık Bildirim

Soyağacı oluşturma özelliğinde yeni dönem başladı: Görsel soyağacı

Soyağacı oluşturma özelliğinin yeni versiyonu kullanıma sunuldu. Vatandaşlarımız grafik tasarımlı olarak soyağacı oluşturabilecek. Tasarımları özelleştirebilecek.

Grafik görünümlü soyağacı Tam Boyutta Gör

Yaklaşık üç sene önce kullanıma sunulan ve büyük ilgi gören ‘soyacağı oluşturma’ özelliği yeni bir boyut kazandı. Artık tek tıkla görsel olarak soyağacı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz tasarımda değişiklikler yapabilirsiniz.

2018 yılında kullanıma sunulan e-Devlet üzerinden soyağacı sorgulama özelliği beğeni toplamıştı. Gösterilen yoğun ilgi nedeniyle e-Devlet’in günlerce kilitlenmesine neden oldu. Yeni özellik, e-Devlet’ten bağımsız bir sayfada çalışıyor. Yalnızca giriş için e-Devlet doğrulaması gerekiyor.

Soyağacı oluşturma özelliğine https://soyagaci.nvi.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. e-Devlet giriş bilgilerinizi girdikten sonra otomatik olarak soyağacı tasarımı oluşturuluyor. Tablonun arkaplan rengini, çerçeve tasarımını, yazı tipini değiştirebilirsiniz. İndir butonuna basarak soyağacı tasarımını PNG formatında indirebilirsiniz.

İndirdiğini soyağacı tasarımını dilerseniz odanızın bir köşesine çerçeveletip asabilir veya dilerseniz bilgisayarınızın duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim