Anlık Bildirim

Helio G88 ve Helio G96 yonga setleri tanıtıldı

Günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek için elden geçirilen Helio G96 ve Helio G88 yonga setleri performansta iyileşme sağlamazken belirli noktalarını geliştiriyor.

Helio G96 ve G88 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Özellikle Dimensity 5G yonga setleri ile mobil yonga dünyasında liderliği ele geçiren MediaTek, biraz daha oyunculara yönelik hazırladığı Helio G serisini de genişletmeye devam ediyor. Bu hafta iki yeni yonga seti duyuruldu.

Helio G96 özellikleri

Helio G96 yonga seti özünde büyük farklılıklar sunmuyor ve Helio G95 yonga setinin biraz daha günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek tarzda elden geçirilmiş versiyonu olarak da görebiliriz. 

2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeklerini devam ettiren yonga seti Mali-G76 yerine 2 çekirdekli Mali-G57 birimine yer vererek grafikten biraz kırpmış. Buradaki maliyeti muhtemelen diğer yenilikler için kullanmış. 

Güncelleme olarak 90Hz ekran desteğinin 120Hz olması, 64MP kamera desteğinin 108MP olması, UFS 2.2 depolama desteği, CAT 13 LTE standardı ve Bluetooth 5.2 desteği gösterilebilir. 

Helio G96 ve G88 özellikleri Tam Boyutta Gör

Helio G88 özellikleri

Helio G88 yonga seti ise abisi kadar değişiklik barındırmıyor. 2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeği ile Mali-G52 grafik birimi korunuyor. Yenilik olarak Full HD+ çözünürlükte 90Hz ekran ve 64MP kamera desteği öne çıkıyor. Her iki yonga setinde de oyun yüklemelerini hızlandıran ve gecikmeleri azaltan Hyper Engine 2.0 Lite motoruna terfi edilmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim