Anlık Bildirim

Honor 200 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım

Honor 200 serisinin yeni üyesi olması beklenen Honor 200 Pro'nun render görüntüleri, sosyal medyada ortaya çıktı. İşte cihazın muhtemel tasarımı ve beklenen özellikleri:
Honor 200 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı
Geçtiğimiz haftalarda Honor 200 serisinin ilk üyesi Honor 200 Lite'ı piyasaya süren şirket, şimdilerde seriye yeni bir cihaz eklemek için çalışıyor. Serinin yeni cihazı olacak Honor 200 Pro'nun tasarımı ise yakın zamanlı bir sosyal medya paylaşımı sayesinde ortaya çıktı.

İşte Honor 200 Pro'nun render görüntüleri:

Honor 200 ailesine en az iki yeni cihaz daha eklenmesi bekleniyor ve bunlardan biri olan Honor 200 Pro'nun render görüntüleri Twitter/X'teki bir paylaşım sayesinde ortaya çıktı. Görüntülere göre cam ve suni deri olmak üzere iki farklı arka panele sahip olacak cihaz, oval bir kamera adasına sahip olacak.

Honor 200 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Geçmiş sızıntılara göre periskop kamera, 50MP f/1.9-2.4 değişken diyafram açıklığına sahip ana sensör ve 50X (dijital) yakınlaştırmaya sahip bir sensörden oluşan bir arka kamera kurulumuyla donatılacak cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 ile piyasaya sürülebilir. Serinin bir diğer üyesi olması beklenen Honor 200'ün ise Snapdragon 8s Gen 3'den güç olması muhtemel. Ayrıca hem Honor 200 hem de 200 Pro'nun 1.5K çözünürlüklü OLED bir ekranla piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4954 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honor, Honor 200 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim