Anlık Bildirim

Honor Magic 6 Ultimate, sektörde ilk çift katmanlı OLED panel ile gelecek

Honor, Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Render görüntüleri çıkan telefonlar, 6 kat uzun ömürlü ve %40 daha verimli, çift katmanlı OLED panele sahip olacak.
Honor Magic 6 Ultimate, çift katmanlı OLED panel ile gelecek Tam Boyutta Gör
Honor, Pazartesi günü Magic 6 Ultimate ve RSR Porsche Design telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımdan önce telefonların render görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde her iki telefonun da vegan deri arka kapak, kavisli kenarlar ve üç sensörü barındıran büyük bir kamera adasıyla aynı temel tasarımı paylaştığı görülüyor.
Honor Magic 6 Ultimate, çift katmanlı OLED panel ile gelecek Tam Boyutta Gör
Her iki telefon da f/1.4 – f/2.0 değişken diyafram açıklığına ve sınıfında lider geniş dinamik aralığa sahip 1 inç 50MP OmniVision OV50K ana kamera sensörüyle gelecek.
Honor Magic 6 Ultimate, çift katmanlı OLED panel ile gelecek Tam Boyutta Gör
Honor Magic6 Ultimate akıllı telefon sektöründe bir ilk olan, çift katmanlı OLED ekrana sahip BOE K2 ekran paneliyle gelecek. Honor, yeni panelinin 6 kat daha uzun kullanım ömür sunduğunu ve aynı zamanda normal OLED panellere kıyasla %40 daha yüksek enerji verimliliğine sahip olduğunu iddia ediyor. Çift katmanlı OLED ekran panellerinin ayrıca daha yüksek parlaklığa ve daha az ekran yanması riskine sahip olduğu belirtiliyor.

8T LTPO panelin 6,8 inç boyuta, 1.280 x 2.800 piksel çözünürlüğe ve 1-120 Hz yenileme hızına sahip olduğu belirtiliyor. Ekranın ayrıca 4.320Hz yüksek PWM karartma hızı bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim