Anlık Bildirim

HTC, CES 2023'te yeni karma gerçeklik başlığını tanıtacak

HTC, 5 Ocak'ta başlayacak CES 2023 fuarında AR/VR başlığını tanıtacak. Renk geçişli karma gerçeklik özelliğine sahip olacak isimsiz ürün, Meta Quest Pro'nun rakibi olacak.
htc ar/vr başlık Tam Boyutta Gör
HTC, Vive Pro 2, Vive Cosmos Elite, Vive Flow gibi farklı fiyat aralıklarında sanal gerçeklik gözlüklerine sahip; AR özelliğine sahip hiçbir ürünü bulunmuyor. Şirket, 5 Ocak’ta tanıtacağı karma gerçeklik başlığı ile Meta Quest Pro’yu hedefliyor.

Hafif, ufak ve kablosuz

Sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik özelliklere sahip olacak başlığın adı henüz açıklanmadı ancak HTC global ürün başkanı Shen Ye, başlığın birkaç özelliğini açıkladı. HTC’nin yeni başlığında öne ve yana bakan kameralar ve kontrolcü desteğinin yanı sıra el takibi olacak. Başlık, maksimum 2 saat süreyle kablosuz olarak kullanılabilecek. Başlığın küçük, hafif ve rahat olacağı söyleniyor. Bu, başlığın oyun ve eğlencenin yanı sıra spor ve hatta kurumsal araçlar için kullanılabileceği anlamına geliyor.

HTC’nin yeni AR/VR başlığı, kameralarda daha yüksek dinamik aralık (kullanıcıların laptop veya telefondan yazıları okumalarını sağlayacak) gibi avantajlarıyla Meta’nın 1500 dolarlık başlığı Quest Pro’nun rakiplerinden biri olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim