Anlık Bildirim

Huawei HarmonyOS 3.0 yakında geliyor

Çinli teknoloji devi Huawei, 24 Ekim'de düzenleyeceği geliştirici konferansıyla birlikte kendi işletim sisteminin yeni versiyonu HarmonyOS 3.0'ı tanıtacak.

Huawei HarmonyOS 3.0 yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Gelen bilgilere göre, HarmonyOS 3.0 işletim sistemi yakın zamanda sunulacak. Aynı zamanda şu anda HarmonyOS 3.0'ın beraberinde getireceği fonksiyonların detayları da gizli tutuluyor.

Huawei henüz herhangi bir açıklama yapmadı ancak bir sonraki Huawei Developer Conference Together 2021'in 24 Ekim'de planlandığı biliniyor. Etkinlikte, tüketici ürünleri için yeni yazılımlar hakkında bilgiler verilecek. Özellikle üreticinin HarmonyOS ve Huawei Mobile Services (HMS) konusunu ön planda tutacağı biliniyor.

Huawei HarmonyOS 3.0 yakında geliyor Tam Boyutta Gör

120 milyondan fazla cihaza yüklendi

Farklı platformlarda çalışacak şekilde tasarlanan HarmonyOS işletim sistemi, iki yıl önce Huawei Developer Conference 2019'da duyuruldu. Bir yıl önce şirket, HarmonyOS 2.0'ı duyurarak platform listesini genişletti ve akıllı telefonları listeye ekledi.

Geçen yılın sonlarına doğru ise Huawei, HarmonyOS'u akıllı telefonlarda test etmeye başladı. Aylarca süren beta testinden sonra, bu yeni işletim sistemi 2 Haziran 2021'de Çin akıllı telefonlarında kararlı bir sürüm olarak çıktı. Geçtiğimiz günlerde de HarmonyOS 2.0'ın 120 milyondan fazla kez yüklendiği açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13607 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim