Anlık Bildirim

Hyundai ve Kia'nın baş tasarımcısı görevinden ayrıldı

Hyundai, Kia ve Genesis markalarının baş tasarımcısı Luc Donckerwolke görevi bıraktı. Şirket, Belçikalı tasarımcının ayrılmasının ardından üç markadan sorumlu baş tasarımcı pozisyonunu rafa kaldırdı.

Hyundai ve Kia'nın baş tasarımcısı görevinden ayrıldı Tam Boyutta Gör

Hyundai Motor Grubu'nun baş tasarımcısı Luc Donckerwolke görevinden ayrıldı. Ünlü Belçikalı tasarımcı Kia ve Hyundai'nin yanı sıra lüks Genesis alt markasının tasarım şefi rolünü üstleniyordu. Güney Koreli şirket boşalan koltuğa yeni bir isim atamayacak.

Donckerwolke'un kişisel nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığı belirtiliyor. Deneyimli tasarımcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Hyundai, Kia ve Genesis'in geleceğinin şekillenmesine katkıda bulunmak büyük bir onur ve ayrıcalıktı" ifadelerini kullandı.

Hyundai ve Kia'nın baş tasarımcısı görevinden ayrıldı Tam Boyutta Gör

Volkswagen'den ayrıldıktan sonra gelmişti

55 yaşındaki Donckerwolke, 2015 yılında Volkswagen Grubu'ndan ayrıldıktan sonra Hyundai'ye geçmişti. Kona ve Palisade modellerinin tasarlanmasına öncülük etti. Ayrıca Genesis markasının kurumsal kimliğini oluşturdu ve markanın ilk crossover modeli olan GV80'in tasarım aklı oldu.

Hyundai ve Kia'nın baş tasarımcısı görevinden ayrıldı Tam Boyutta Gör

Hyundai yönetimi, Donckerwolke'un ayrılmasının ardından üç markanın hepsinin tasarımından sorumlu yönetici pozisyonunu rafa kaldırmaya karar verdi. Bundan böyle Hyundai ve Genesis markalarının tasarım departmanına SangYup Lee liderlik edecek. Kardeş marka Kia'da ise Karim Habib tasarım merkezinin başında olmayı sürdürecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8136 kez okundu.
12 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, Kia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim