Anlık Bildirim

iPhone 7 Plus modelinin olası ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Çinli bir web sitesi tarafından sızdırılan fotoğrafın, çift lensli kamera ile gelmesi beklenen iPhone 7 Plus modeline ait olduğu iddia ediliyor. Cihazda sadece iPad Pro'ya özgü bir özellik de var...
iPhone 7 Plus'ın ilk olası gerçek fotoğrafı Çinli web sitesi Bastille Post tarafından yayınlandı. Sızdırılan görüntü, iPhone7'nin arka yüzüne bir çift lensli kamera entegre edildiğini gösteriyor. Durum doğruysa Apple bu yıl çıkıntılı kamera lensini terk etmeyecek gibi görünüyor.
Apple'ın yeni nesil iPhone modellerinin tümünde çift lensli kamera kullanıp kullanmayacağı henüz net değil. İlk söylentilere göre şirket, tedarik kısıtlamaları nedeniyle bu özelliği sadece iPhone 7 Plus modelinde sunmayı planlıyor. Telefonun arka yüzünü yakından incelememize fırsat veren muhtemel iPhone 7 fotoğrafına baktığımızda, yeniden tasarlanmış anten bantlarının alt ve üst kenarlar boyunca konumlandırılmış olduğunu görüyoruz. Bunlara çift lensli kamera, mikrofon ve bir LED flaş eşlik ediyor.
Öte yandan iPhone 7 Plus'ın alt kısmıda görünen üç nokta cihazın Smart Connector bağlantısına sahip olabileceğini ortaya koyuyor. Aynı anda hem veri hem de güç iletebilen bu bağlantı arayüzü ilk olarak iPad Pro modelinde tanıtılmıştı. Ancak, Smart Keyboard ile iPad Pro arasında bağlantı sağlamayı amaçlayan manyetik Smart Connector'ün iPhone'da nasıl kullanılacağı henüz bilinmiyor. Eğer beklenildiği gibi Apple kulaklık jakını ortadan kaldırısa 'Smart Connector' çözümü, kulaklıkla müzik dinlerken aynı anda şarj imkanı da sunabilir. Yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın resmi olarak önümüzdeki Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.
iPhone 7 Plus modelinin olası ilk fotoğrafı ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10280 kez okundu.
51 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim