Anlık Bildirim

Intel işlemciler Hitman 3 oyununda daha optimize olacak

IOI ve Intel merakla beklenen yeni oyunun PC sürümünde üst seviye işlemcilerin en iyi performansı sunabilmesi için bir araya geldi. Elbette bu noktada bir ayrıcalık da olacak.

Intel işlemciler Hitman 3 oyununda daha optimize olacak Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki yıl başında Hitman 3 oyununu piyasaya sürmeye hazırlanan IO Interactive; Intel ile özel bir anlaşmaya imza atıyor. Oyun üst seviye Intel işlemciler üzerinde en verimli performansı sunacak.

Hitman 3 ve Intel farkı

Yapılan açıklamaya göre Hitman 3 PC versiyonu Intel işlemciler için mümkün olan en iyi performans ve optimizasyonları barındıracak. IOI ve Intel bu konuda çalışmalara başlamış durumda.

Intel işlemciler için hazırlanan güncellemeler 2021 yılı boyunca Hitman 3 PC oyuncularına sunulmaya devam edecek. Intel özellikle 8 çekirdek ve üzerindeki üst seviye bilgisayarların bunu hissedeceğini ifade ediyor.

Örneğin Dubai’de daha fazla kalabalığın olması, Dartmoor’da daha kompleks yıkıcılıkların tecrübe edilmesi optimizasyonlar sayesinde olacak. Hitman 3 ayrıca değişken odak teknolojisi ile grafik biriminin kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanabilecek.

İlk yılında Epic Games mağazasına özel kalacak Hitman 3 için şimdilik ışın izleme desteği mevcut değil. Yapımcı firma 2021 yılı içerisinde bu özelliği sunacağnı belirtiyor ancak net bir tarih vermiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim