Anlık Bildirim

Apple'ın TV hizmetindeki bazı programlar, kendi kullanıcılarına ücretsiz olacak

Teknoloji devi Apple'ın uzun bir süredir Netflix benzeri bir proje üzerinde çalıştığını sizlere duyurmuştuk. Şirketin 25 Mart tarihinde tanıtacağı yeni TV hizmeti ile ilgili detaylar netleşiyor.
Apple, video akışı projesinin detaylarını ortaya çıkarmak için 25 Mart'ta yıldızlarla dolu bir basın toplantısı düzenliyor ve bu sabah Apple'ın orijinal video programlarının bazılarının, kendi kullanıcıları için ücretsiz olarak izlenebileceğine dair bir rapor yayınlandı.

iPhone satışları dışında bir gelir modeli olacak

Güvenilir haber kaynaklarından biri olan Bloomberg'in raporunda, konu ile ilgili olarak: "Apple bazı içerikler için ücret alırken, bazı videolar da Apple cihaz kullanıcıları için ücretsiz olacak. Şirketin bu kararı, çevrimiçi hizmetlerden daha fazla gelir elde etmek ve iPhone satışları dışında bir gelir modeli yaratma fikrinin bir parçası." ifadeleri yer alıyor.
Apple'ın TV hizmeti kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor, zira hangi şovların, dizilerin ve filmlerin ücretsiz bir şekilde sunulacağı sır gibi saklanıyor. Gelen haberlere göre sunulacak olan bu ücretsiz içerik, Apple'ın çok da tatmin olmadığı TV projelerinden oluşacak ve bu içeriği ücretsiz olarak yayınlamak da şirketin yaptığı serbest bir pazarlama taktiği olarak yorumlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim