Anlık Bildirim

Apple kendi kredi kartını tanıttı!

Apple'ın kredi kartı an itibariyle tanıtıldı. Apple Card ismindeki kart ile bir yandan alışverişlerinizi yaparken bir yandan da belirli oranlarda bonuslar kazanabileceksiniz. Detaylar haberimizde.
Apple kendi kredi kartını tanıttı! Tam Boyutta Gör
Hakkında bazı dedikodular bulunan Apple Card an itibariyle resmiyet kazandı. Firmanın kredi kartı çözümü Apple Pay ile ortaklaşa çalışacak. Yani kredi kartı teslim almayı beklemeden anında Apple Pay üzerinden Apple Card oluşturabileceksiniz.

Yeni bir kredi kartı deneyimi

Firmanın, Apple Card ile amacı kredi kartı deneyimini yeni bir seviyeye çıkarmak olarak belirtildi. Örneğin akıllı bir algoritma sayesinde yaptığınız harcamalar garip kodlardan ziyade daha basit ve anlaşılır şekilde gösterilebilecek. Buna ek olarak çeşitli istatistikler harcama alışkanlıklarınızı kontrol etmenize yardımcı olacak. Hatta özel faiz hesaplama araçları da Apple Card ile sunulan özellikler arasında yer alıyor.
Apple kendi kredi kartını tanıttı! Tam Boyutta Gör
Apple Card kullanımına özel olarak bonuslar da kazanmanıza imkan tanınacak. Daily Cash adındaki Apple Card özelliği sayesinde yaptığınız alışverişlerin belirli oranını bonus olarak geri alabileceksiniz. Firmanın belirttiğine göre bu geri ödeme puan olarak değil direkt nakit olarak hesabınıza yansıyacak. Apple Pay ile temassız ödeme yaptığınızda yüzde 2 iade alabileceksiniz. Eğer Apple mağazalarından veya App Store üzerinden harcama yaparsınız iade oranı yüzde 3'e yükseliyor.
Apple kendi kredi kartını tanıttı! Tam Boyutta Gör
Sanal karta ek olarak Apple, isteyenlere fiziksel kart da sunacağını açıkladı. Titanyumdan üretilen bu fiziksel kredi kartı sadeliğiyle Apple tasarımını net bir şekilde yansıtıyor. Üzerinde isminiz dışında hiçbir yazı bulunmuyor. Firmanın da belirtiği gibi bugüne kadarki en şık kredi kartı olarak tanımlanabilir. Bu fiziksel kartla yapacağınız alışverişler için ise yüzde 1 bonus alabileceksiniz. Apple Pay geçmeyen yerlerde MasterCard ile yapılan anlaşmayla bilirkte bu fiziksel kart oldukça yararlı olacaktır. Son olarak Apple Card hizmetinin bu yaz itibariyle aktif olacağını aktaralım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19346 kez okundu.
51 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kredi kartı, apple pay ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim