Anlık Bildirim

OS X 10.11.4 El Capitan güncellemesi yayınlandı

Dün gece yapılan Apple etkinliğinde, iPhone SE ve yeni iPad Pro tanıtımının ardından yazılım güncellemeleri de başladı. Mac bilgisayarları, iOS cihazları ve Apple Watch saati sırada.

Apple'ın tüm etkinliklerinde olduğu gibi, yeni donanımların sahneye çıkmasından sonra yazılım güncellemelerine geçiliyor. Dün gece iPhone SE ve yeni iPad Pro modellerinin tanıtımının ardından, Apple yazılımlarının güncellenmesine başlandı.

Apple'ın masaüstü tarafındaki en önemli silahı OS X, 10.11.4 El Capitan güncellemesinin dağıtımına başladı. Mac App Store üzerinden verilen güncelleme, OS X 10.11 sürümünü çalıştırabilen her Mac bilgisayarına kurulabiliyor.


Güncelleme ile ilk olarak Live Photos desteği genişletiliyor. Live Photos içerikleri daha önce sadece Fotoğraflar uygulamasında oynatılabiliyordu. Şimdi iPhone 6s, 6s Plus ve iPhone SE ile yakalandıktan sonra, Mesajlar uygulaması üzerinden transfer edilebilecek ve uygulama içerisinde oynatılabilecek.

Ayrıca Notlar uygulaması şifre desteği kazanıyor. Artık, her not için bir şifre belirlenebiliyor. Mobil tarafta bu notların görülebilmesi için iOS 9.3 sürümü gerekiyor. iCloud platformu da, şifreli notları desteklemeye başladı. Son olarak Notlar uygulamasına diğer metin dosyalarından ve Evernote gibi uygulamalardan veri transfer etme özelliği de eklendi. OS X 10.11.4 El Capitan güncellemesini, Mac App Store üzerinde bulabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim