Anlık Bildirim

Retro tutkunlarına özel App Store sekmesi

10. yaşını kutlayan App Store bu hafta bizi 80’lerin ve 90’ların kült mertebesine erişmiş oyunları, retro görünümlü yeni nesil maceralar, analog fotoğraf ve video uygulamaları ile geçmişe götürüyor.

10 yılı geride bırakan App Store bu hafta retro tutkunlarına özel sekmeler hazırladı. Mağazaya giriş yapan kullanıcılar pek çok kategoride hazırlanan retro sekmeleri ziyaret edebilecekler.

Retro gezinti

Tüm hafta sürecek olan etkinlikte Bugün, Oyun ve Uygulamalar sekmelerinde nostaljik veya nostaljik görünümlü oyun, uygulama önerisi, hikaye ve koleksiyonları bulabilirsiniz.

App Store’da Bugün sekmesinde analog çekimlerin kendine has görüntü ve hissini tekrar yaşamak isteyenler Nostaljik Çekimler Yap hikayesi ile iPhone ve iPad’inde hangi uygulamaları kullanacağını bulabilir.

Oldukça sık hava durumunu kontrol ettiğimiz bu günlerde nostaljik bir hava durumu tahmini almak isteyenler için Günün Uygulaması Pixel  Weather - Forecast hazırlandı.

Bol pikselli tenis müsabakasında rakibini yenmek isteyenler için Günün Oyunu Tennis Champs Season 2 mevcut. Zamanı geri alıp çocukluğuna ve çocukluğun kaygısız eğlencesine geri dönmek isteyenler için yetişkinliğe mola verdirecek uygulama önerileri Bir günlüğüne çocukluğuna dön koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Çocukluğa geri döndüren uygulamalar ile çizim yapabilir veya Pictionary ve Uno gibi oyunlarla kağıt kalem veya kartlarla oynayabilir; 8mm Vintage Camera uygulamasıyla video çekebilir; Pac-man, Tetris, Atari, Sonic gibi çocukluğunda oynadığınız video oyunları ile vakit geçirebilirsiniz.



Nostaljik Çekimler Yap




Pixel  Weather - Forecast




Tennis Champs Season 2


Bir günlüğüne çocukluğuna dön


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim