Anlık Bildirim

iPhone 13 serisi çentiksiz tasarımla gelebilir: Çentiksiz prototip test ediliyor

Yeni nesil iPhone'larla ilgili detaylar internete düşmeye devam ediyor. Şirkete yakın kaynaklara göre Apple yeni nesil iPhone'larda çentikli tasarımı rafa kaldırabilir.

iPhone 13 serisi çentiksiz tasarımla gelebilir: Çentiksiz prototip test ediliyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonların tasarım trendini değiştiren "çentik kavramı" hayatımıza gireli üç yıldan fazla oldu. Gelen haberlere bakılırsa Apple, amiral gemilerinin tasarımını önemli ölçüde değiştirecek. Şirket yeni nesil iPhone'larda kullanıcılar tarafından hoş karşılanmayan çentikli tasarımı rafa kaldırmayı planlıyor.

Apple'a yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre Cupertinolu dev, çentiksiz bir iPhone 13 prototipi test ediyor. Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını nedeniyle maske takmak yeni normalin bir parçası haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca Face ID'nin işlevselliği de iyiden iyiye azaldı. Yani ortada yeni nesil iPhone'lara parmak izi sensörü eklenmemesi için hiçbir neden yok.

iPhone 13 serisi çentiksiz tasarımla gelebilir: Çentiksiz prototip test ediliyor Tam Boyutta Gör

Touch ID geri dönüyor

Daha önce Apple'ın iPhone 13'ü ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile donatacağı bildirilmişti. Çentik ortadan kalkınca selfie kamerası için nasıl bir çözüm uygulanacağı henüz belli değil. Delikli ekran veya açılır-kapanır kamera mekanizması gibi seçenekler var ancak Apple tercihini bunlardan yana kullanır mı bilinmez.

Kaynakça https://www.gizchina.com/2021/02/17/iphone-13-may-not-use-a-notch-a-new-report-suggests/ https://news.mydrivers.com/1/740/740601.htm Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14891 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
prototip, iPhone 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim