Anlık Bildirim

iPhone 16 Plus, 7 farklı renk seçeneğiyle gelebilir: İşte muhtemel tasarım

Bu yılın son çeyreğinde piyasya sürülmesi beklenen Apple'ın yeni serisinden iPhone 16 Plus'ın, renk seçenekleri ve tasarımı ortaya çıktı. İşte 7 farkloı renk seçeneğinin sergilendiği o görsel:
iPhone 16 Plus, 7 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Apple, şimdilerde önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği iPhone 16 serisi üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde batarya özellikleri ortaya çıkan seriden iPhone 16 Plus'ın renk seçenekleri ise yakın zamanlı Weibo paylaşımı sayesinde ortaya çıktı.

İşte iPhone 16 Plus'ın tasarımı ve renk seçenekleri:

Fix Focus Digital'in Weibo'daki gönderisine göre Apple, iPhone 16 Plus serisine iki yeni renk seçeneği ekleyerek renk seçeneğini Mavi, Pembe, Sarı, Yeşil, Siyah, Beyaz ve Mor olmak üzere yediye çıkarabilir. Ancak bu yeni renk seçeneklerinin Plus modeline özel mi yoksa standart iPhone 16'da da mı sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi yok.

Bu söylentilerin üzerine tipster Apple Hub, sosyal medyada olası renk seçeneklerinin görüntülendiği bir resim paylaştı. Yapılan paylaşımda pastel tonların ağırlıkta olduğu iPhone 16 Plus'ın 7 renk seçeneği de bulunmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim