Anlık Bildirim

iPhone SE Plus'ın çıkışı ertelenebilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone SE Plus modeliyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kuo'ya göre Apple akıllı telefonun çıkışını önümüzdeki yılın ikinci yarısına erteleyecek.

iPhone SE Plus'ın çıkışı ertelenebilir Tam Boyutta Gör

Apple, uygun fiyatlı ikinci nesil iPhone SE'nin büyük versiyonunun çıkış tarihini ertelemiş gibi görünüyor. Söz konusu bilgi Cupertinolu şirketin tedarik zinciri ile sıkı bağlantıları olan TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo'dan geldi.

Apple analizleri ile tanıdığımız Kuo daha önce şirketin iPhone SE Plus modeli üzerinde çalıştığını söylemiş ve cihazın 2021'in ilk yarısında piyasaya sürüleceğini öngörmüştü. Ancak deneyimli analist şimdi Apple'ın yeni modeli 2021'in ikinci yarısına erteleyeceğinden emin olduğunu söylüyor.

iPhone SE Plus'ın çıkışı ertelenebilir Tam Boyutta Gör

Tasarım belirgin biçimde değişecek

iPhone SE Plus'ın iPhone 11 ve 11 Pro tarzında bir ekran tasarımı ile gelmesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere kısa süre önce resmiyet kazanan iPhone SE, eski kalın çerçeveli tasarımla piyasaya sürülmüştü. Cihazın görünüm olarak iPhone 8'den neredeyse hiç farkı yok.

iPhone SE Plus'ta ise 5.5 ila 6.1 inç boyutunda bir ekran yer alacak. Ayrıca Face ID yüz tanıma sistemine sahip olmayacağı bildiriliyor. Bunun yerine cihazda Touch ID teknolojisini göreceğiz. Parmak izi tarayıcısı da sağ taraftaki güç tuşuna entegre edilecek.

Analist henüz iPhone SE Plus'ın nasıl bir fiyat etiketiyle çıkış yapacağını açıklamadı. Ancak bütçe dostu bir model olacağını biliyoruz. Akıllı telefon doğal olarak Face ID'li amiral gemilerinden daha ucuza satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim