Anlık Bildirim

ABD Apple mağazaları ülkedeki tüm mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretti

ABD Apple mağazaları ülkedeki tüm mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretti
Ülkemizde de 1 Ocak 2014 itibariyle faaliyete geçmesi beklenen Apple satış mağazası, firmanın en önemli gelir kaynaklarından birisini teşkil ediyor. Steve Jobs tarafından temelleri atılan Apple satış mağazaları analizlere göre en çok iPhone satışı yapılan noktalar olarak dikkat çekiyor.

Consumer Intelligence Research Partners tarafından yapılan yeni bir analize göre, ABD'deki Apple satış mağazaları ülkenin tümündeki mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretiyor. iPhone modellerinin yüksek satış oranları mağazaları da olumlu etkiliyor. 

Diğer perakende satış mağazalarının pek çok mobil telefon markası sattığı düşünüldüğünde Apple mağazalarının popülaritesi de ortaya çıkıyor. Bunda elbette iPhone modellerine olan ilginin etkisi büyük. Ülkede en çok iPhone alışverişi Apple mağazalarında yapılıyor.

ABD'de mobil telefon satışlarında en büyük pay Best Buy zincir mağazalarına ait. Best Buy ülkedeki mobil telefon satışlarının yüzde 13'ünü üretiyor. Target, Costco ve Walmart zincir mağazaları ise mobil telefon satışlarına toplamda yüzde 12 katkı yapıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim