Anlık Bildirim

AirPower ve AirPods kablosuz şarj kutusu Mart ayında gelebilir

Best Buy mağazasından bir yetkili, Apple'ın AirPower kablosuz şarj matı ve AirPods kablosuz şarj kutusunu Mart ayında satışa sunmaya hazırlandığını söyledi. Konuyla ilgili detaylar haberimizde.
Apple, iPhone X'u duyururken nihayet akıllı telefonlarına kablosuz şarj teknolojisini getirdiğini ve aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilecek AirPower isimli kablosuz şarj matını çıkaracağını açıklamıştı. Bununla birlikte 2018'de gelmesi beklenen ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bilgi yok.
The Apple Post kaynaklı yeni bir habere göre, Best Buy mağazasından ismi açıklanmayan bir yetkili, Apple'ın AirPower kablosuz şarj matını önümüzdeki Mart ayında AirPods kablosuz şarj kutusu ile birlikte satışa sunacağını söyledi. Ayrıca Best Buy'ın kablosuz şarj kutusunu AirPods'larla beraber satacağını ancak Apple'ın kendi perakende satış mağazalarında şarj kutusunun tek başına satın alınabileceğini belirtti.

Kesin tarih yok ancak Mart sonu olabilir 

Tam bir çıkış tarihi verilmedi ancak açıklama yapan kişi Best Buy'ın Mart sonunda satış stoğu ve demo ürünleri teslim alacağını ifade etti. Belirtilen tarih Apple'ın Mart ayında yeni ürünler çıkarabileceğini öne süren söylentilerle de örtüşüyor. Aslına bakılırsa The Apple Post'un bu tür tarihleri önceden bildirme konusunda pek parlak bir geçmişe sahip olduğu söylenemez. Dolayısıyla şu an için kesin konuşmak mümkün değil. Gerçek mi değil mi ancak bekleyip görebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim