Anlık Bildirim

Apple Store'larda iPhone'lara ekran koruyucu uygulaması

Yeni bir akıllı telefon satın alan kullanıcıların %90'ı ekran koruyucusu taktırıyor. Bu konuda Belkin ile anlaşan Apple artık Apple Store'larda ekran korucusunu kusursuz şekilde takabilecek.
Apple Store'larda iPhone'lara ekran koruyucu uygulaması
 
Yıl içerisinde satılan akıllı telefon sayısı 1 Milyarı aşıyor, kullanıcıların bir çoğunun akıllı telefon ile birlikte ekran koruyucusu da satın aldığını veya ekran koruyucularını belirli aralıklarla yenilediklerini düşünürsek aksesuar pazarında da göz ardı edilemeyecek bir sirkülasyon var.

Apple ise Belkin ile anlaşarak bu pazardan pay almayı amaçlıyor. Akıllı telefonlara ekran koruyucusu takmak kullanıcılar için de çok kolay bir eylem sayılmaz. Apple Store'lara gönderilen yeni aparatlar ise kusursuz bir şekilde ekran koruyucusu kurulumu yapabilecek.
ScreenCare+ adı verilen yeni sistemde kurulum makineleri ve ekran koruyucuları Belkin tarafından temin ediliyor. Ekran koruyucusunu Apple Store'da taktırmak isteyenlerin alışverişi de Apple mağazasından yapmış olmaları gerekiyor. Seçeneklere baktığımızda parlamayı önleyen koruyucuların 20 dolar, kırılmaya dayanıklı koruyucuların ise 35 dolar fiyata sahip olacağını görüyoruz.
Apple Store'larda ekran koruyucusunun nasıl takılacağını aşağıdaki videodan görebilirsiniz. Hizmetin kısa süre içerisinde Türkiye'deki Apple mağazalarında da başlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14156 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
belkin, ekran koruyucu ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim