Anlık Bildirim

"Apple, iWatch için Swatch gibi saat üreticileriyle işbirliği yapıyor"

'Apple, iWatch için Swatch gibi saat üreticileriyle işbirliği yapıyor' Tam Boyutta Gör

Apple’ın son yıllarda yaptığı hamlelerle spor, teknoloji ve moda ikonu olması beklenen ilk akıllı saat çözümü iWatch için firma aralarında bazı saat üreticilerine iş birliğine gitmiş olabilir.


VentureBeat’in Apple’ın iWatch planıyla ilgili bilgi sahibi olan kaynağının aktardığı bilgilere göre Apple, teknoloji dünyasındaki bir ya da iki farklı iWatch beklentisinin askine, karşımıza çok daha fazla model ile çıkacak. Apple, bu ürün yelpazesi ile çok farklı tarzlarda ve fiyat noktalarında teknoloji severlere iWatch sahibi olma fırsatı sunarak, akıllı saati ile şu ana kadar pazarda yakalanmamış başarıya ulaşmayı hedefliyor.


Örneğin gençler için daha sportif, klasik saat tutkunlarına ise çok daha geleneksel çizgilerle şekillenmiş iWatch'a sahip olabilme imkanı sunacak bu hamle için Apple’ın aralarında Swatch’un da bulunduğu bazı saat üreticileriyle iş birliğine gitmiş olabileceği, iddianın dikkat çeken noktalarından biri. Kaynaklar, üreticiler hakkında net bilgi vermemekle birlikte, Swatch ve Timex’in Apple ile iş birliğine gitmiş olabileceğine dikkat çekiyor.


Aktarılan bilgiler iWatch için oldukça olası gözükse bile Apple’ın ürünlerinde iş birliğine pek gitmeyi sevmediği ve daha çok iç kaynaklarını kullanmayı tercih ettiği bilindiği için, doğruluğu konusuna temkinli yaklaşmakta fayda var.


Apple’ın merakla beklenen akıllı saat çözümü iWatch’ın eylül ayının ortasındaki iPhone etkinliğinde ve ya ekim ayındaki Mac-iPad etkinliğinde tanıtılarak, ABD’nin tatil dönemi öncesinde satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2880 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 8, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim